Return to site

Afslanken met Restart is zoveel meer dan je ideaal gewicht bereiken!

Lees het verhaal van Thomas

Je ideale gewicht bereiken is leuk, maar al de andere voordelen zijn nog zoveel beter...

Vandaag vertel ik jullie graag het verhaal van Thomas.

Thomas is een fantastisch persoon die omwille van zijn overgewicht het niet steeds makkelijk had en kampte met complexen, die ervoor zorgden dat geloven in zichzelf niet altijd lukte.

Je weet hoe dat gaat als je jong bent. Je wil helemaal geen grenzen en vooral van alles genieten en alles ontdekken. Maar dat is niet zo simpel als je kampt met overgewicht. En wat met al die blikken die je aanstaren en vooroordelen die jouw kant opkomen? Hoe kan je daar nu in godsnaam mee omgaan als je jezelf nog moet ontdekken? Makkelijk is anders, maar het enige dat je kan doen is in de spiegel kijken, al je moed bij elkaar rapen en een oplossing zoeken.

En dat is wat Thomas heeft gedaan!

Ik heb Thomas leren kennen als een heel fragiele jongen die getekend was door zijn eeuwige strijd tegen de kilo's. Maar ook heel sceptisch! Maar kan je het hem kwalijk nemen als je al zoveel geprobeerd hebt.

Maar je zag de vastberadenheid in zijn ogen. Hij wou dit niet meer en wilde een nieuwe Thomas worden. Maar makkelijk zou het niet worden. Een student die altijd easy food kocht, graag een pintje dronk, op kot zat ....dat is toch wat een student doet niet? Maar niets ging hem nog tegenhouden.

Maar Thomas kreeg veel meer dan zijn ideale gewicht. Zelfvertrouwen, een mooi diploma, geloof in zichzelf en wat hij kan verwezenlijken,...en zoveel meer. Ik heb Thomas zien openbloeien van een onzeker en sceptisch persoon tot een open minded, coole en knappe gast. Iemand die beseft dat de wereld aan zijn voeten ligt en weet dat hij alles kan waarmaken en de persoon kan worden die hij wil zijn. Je goed voelen in je vel en een gezonder lichaam zorgt voor een heldere geest en die combinatie zorgt ervoor dat je alles aankan.

Restarten is niet allen afslanken, maar is een volledige nieuwe start naar zelfvertrouwen, kracht en geloof in jezelf. En als body & mind 1 geheel zijn dan is alles mogelijk!

Lees hier het verhaal van Thomas:

Al van toen ik kind was sukkelde ik met een bepaalde mate van overgewicht. Ik bewoog graag, maar at ook enorm veel en ongezond. Door de jaren heen heb ik vaak gevochten tegen mijn gewicht, maar sporten alleen hielp niet en zorgde ervoor dat mijn gewrichten en rug het zwaar te verduren kregen. Ik was altijd zeer sceptisch tegenover diëten, voor mij kwam diëten overeen met weinig tot niets eten, wat in realiteit overeen komt met een aanslag plegen op je eigen lichaam. Door persoonlijke problemen in mijn leven ben ik uiteindelijk tot een ongelofelijke 115kg gekomen op de leeftijd van 20 jaar. Uiteindelijk heb ik Marleen leren kennen en Restart Your Life. Wederom kon ik niet geloven dat deze manier mij zou helpen om af te vallen, aangezien dit mij nog nooit gelukt was, maar Restart is niet zo maar een dieet, het is je levensstijl opnieuw heruitvinden. Uiteindelijk ben ik door Restart op een gezonde manier 30 kilogram kwijt geraakt. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik ongezond bezig was, in tegendeel, mijn lichaam bruiste van de energie! Ondertussen is koken voor mij zelfs als het ware een passie geworden, elke week hou ik mij bezig met een week menu op te maken en elke dag maak ik mijn eten klaar voor de volgende dag, met veel plezier en een glimlach. Restart Your Life heeft mij de weg getoond om gezonder door het leven te gaan, met een gezond lichaam waarin een gezonde geest huist. Ik kan Marleen en Restart niet genoeg bedanken voor dit fantastische geschenk waardoor ik met veel zelfvertrouwen alles aankan in mijn leven. Onder mijn persoonlijke motto “geen berg te steil, geen dal te diep” wil ik iedereen graag aanmoedigen om zijn leven te herstarten!

Ik ben alvast een super fiere coach! Als coach probeer je er zo goed mogelijk te zijn en de persoon op het juiste pad te zetten. Maar het juiste pad is niet steeds het makkelijkste. Thomas heeft alle obstakels dankzij zijn wilskracht overwonnen en daar kan je alleen maar super trots over zijn.

Omwille van zijn ongelofelijke metamorfose is Thomas gemotiveerd om mensen te helpen met zijn verhaal want hij weet dat ook al heb je het moeilijk er altijd een uitweg is.

Marleen

Believe in yourself and you become unstoppable!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK