Return to site

Anderen helpen met je eigen verhaal is het mooiste wat er is.

Lees het verhaal van Ann Van Esch

Ik moet heel eerlijk zijn! I love my work...

Fantastische mensen mogen coachen die je ziet veranderen van onzekere rupsen in mooie vlinders. Het geeft me een voldaan gevoel en zet een big smile op mijn gezicht.

Al mijn klanten zijn 1 voor 1 toppers maar Ann is toch speciaal. Toen ze de eerste keer bij me langskwam voelde ik de onzekerheden en de angsten die ze doormaakte. Maar daaronder zat een enorme sterke dame die wist wat ze wou, maar toch aan zichzelf twijfelde of ze het wel kon.

Maar ondertussen ben ik een super fiere coach en wil Ann haar verhaal doen om andere mensen te helpen en te laten zien dat hoe onzeker je ook bent, je alles kan verwezenlijken .

Hier Ann haar verhaal:

Ik ben 42 jaar, heel sportief en heb al veel diëten geprobeerd maar tevergeefs. Toen ik 6 maanden geleden Restart leerde kennen was het mijn laatste hoop. Rond mijn achttiende kreeg ik zwaar te kampen met migraine. Hiervoor had ik medicijnen gekregen waarvan ik op 6 maanden tijd 13kg verdikt was. Nog steeds neem ik medicijnen tegen die zware migraine maar gelukkig niet meer zo'n hormonale pillen. Ik ben helemaal geen snoeper en dacht dat ik gezond bezig was maar had wel 1 verslaving nl patatjes. Soms at ik het zelfs 3x per dag. Ik wou steeds een dieet waar patatjes nog toegelaten werden. Dit kon wel niet de eerste 3 weken en ikzelf dacht nooit dat het mij ging lukken. Dankzij de steun van mijn gezin is het toch gelukt. Vooral mijn dochter heeft mij dikwijls moeten tegenhouden in die eerste weken of ik had toch patatjes gegeten. Nu 6 maanden later eet ik nog amper een patat en mis het zelfs niet!

Ik was het beu om telkens te gaan shoppen met vriendinnen en niks dat nog paste ... van kledingmaat 48 nu al naar 42 is gewoon een supergevoel.

Restart is voor mij meer dan een dieet. Ik heb mijn levensstijl compleet veranderd. Ik zoek nu in functie van naar receptjes met kruiden en producten die ik vroeger nooit kende. Ook mijn smaakpapillen zijn helemaal veranderd en ik lust nu veel meer. De eerste weken had Marleen al direct opgemerkt dat ik een koemelkallergie had. Daarna was ik vertrokken en nu ben ik al 22kg lichter en 3 kledingmaten minder maar vooral een stralende vrouw. Dankzij Marleen heb ik nu veel meer zelfvertrouwen! Ik leef nu op een andere en veel gezondere manier waar ik me super bij voel... Bedankt Restart!

Dank je Ann om dit te delen! Je bent een echt voorbeeld voor iedereen en dat heb je vooral te danken aan jezelf.

 

Een fiere coach!

 

Marleen

 

www.body-in-style.com

www.restartdieet.com

0478/999005

Dank je Ann om dit te delen! Je bent een echt voorbeeld voor iedereen en dat heb je vooral te danken aan jezelf.

Een fiere coach!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK