Return to site

Besef jij hoe belangrijk je lichaam is?

We staan er gewoon niet genoeg bij stil hoe belangrijk ons lichaam is!

Een zeer spijtige zaak, want het lichaam is de enigste plek waar je heel je leven moet in verblijven. Een plekje dat ons gratis is gegeven door moeder natuur en welk super krachtig is en heel goed voor jou zorgt. Maar gebeurt dit ook omgekeerd???

En ja, daar schuilt juist het probleem. Doordat ons lichaam zo snel kan verwerken en herstellen nemen we het als normaal. Ikzelf en waarschijnlijk jij die dit nu leest ook.

Maar dan ineens zegt je lichaam " Het is genoeg geweest! ". Ik hoef dit allemaal niet meer te pikken en trek je plan. Hoe moet het dan verder ???

Dat gaat niet. Je kan niet verder zonder dat speciale plekje waar je al jaren in vertoeft en dat je altijd in goede en slechte tijden heeft bijgestaan.

Maar je hebt ALTIJD een keuze! Een keuze om je lichaam een nieuwe kans te geven een " RESTART" als het ware. Een nieuwe start die ervoor gaat zorgen dat lichaam en geest zich goed gaan voelen, zich kunnen herstellen en jou gaan belonen met massa energie en focus. Wat je nodig hebt om een goed en stabiel leven te leiden. Wat ervoor gaat zorgen dat je een gebalanceerd leven krijgt dat elk obstakel aankan.

Besef goed dat ook jij zo een RESTART kan doen en bereiken waar je van droomt!

Just do it!

Marleen

Restart coach en bezielster!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK