Return to site

Dit moet ik gewoon delen!

Een verhaal dat je moet lezen en delen want zo kan jij misschien ook mensen helpen.

Byebye maagring, welkom Restart...

Een voor & na foto daar is Ronald niet zo een fan van, maar metingen liegen niet en daarom deze foto met de opgemeten resultaten na 4 maand. Het resultaat laat ons beiden elke keer verstomd staan.

Ronald kwam 4 maanden geleden bij me langs en ik was zijn laatste hoop zei hij. Hij wou het nog 1 x proberen en als Restart niet lukte dan was het een maagring. Want 154 kg dat is niet niks en dat sloopt je lichaam en geest elke dag tot het uiterste. Ook staat Roland in ploegen ( nachten en vroeges, week om week) en hij heeft ook nog eens een 2de job, druk is dus nog licht uitgedrukt.

Alles had hij al geprobeerd maar niets was gelukt. Tot 10 kg en dan opgeven om weer heel snel die kilo's bij te komen.

Maar niet met Restart, Restart is anders...

Daar ga je actief meedenken en werken en ontdekken wat je lichaam niet kan verdragen, met als gevolg een lichaam dat zich goed voelt en een metabolisme dat sneller en sneller gaat werken.

Als jij in je auto benzine doet en hij rijdt op diesel, tja dan start hij toch ook niet?! Dus hoe belangrijk is het dan om exact te weten, welke brandstof nodig is voor jouw unieke lichaam?

Nu bij Ronald is dat ondertussen heel duidelijk. -40 kg puur vet op 4 maanden tijd, geen spierverlies en de gevaarlijke buikvetten zelfs gehalveerd. De energie stroomt door zijn lichaam en Ronald voelt zich als herboren. En deze zin vond ik nog de strafste: "Buiten de eerste week heb ik geen enkel moment het gevoel gehad dat ik op mijn voeding moest letten. En honger heb ik nooit gehad."

En het resultaat mag gezien worden...byebye maagring en welkom gezonde levensstijl!!!

Het mag gezegd worden, ik ben een super fiere coach en dat doet me weer beseffen hoe leuk het aanvoelt om mensen hun leven terug te kunnen geven.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK