Return to site

Een maagring of Restart ????

Een laatste poging...

Een maagring of nog een laatste keer proberen om van mijn overgewicht af te geraken? Dat was de vraag die R. zich stelde na de talloze dieetpogingen die hij had ondernomen en die telkens weer op hetzelfde uitkwamen....kilo's er nadien weer bij en afzien tijdens het dieet.

Maar toen hoorde hij van Restart. Dit wilde hij nog een laatste keer proberen of anders zou het een maagring worden. Hij wou nog 1 keer "afzien" en het ondergaan alvorens hij de drastische middelen zou inzetten.

Nu R. heeft niet alleen het probleem overgewicht, maar heeft 2 full-time jobs waaronder om de 2 weken nachtshiften. Een moeilijke situatie om een regelmaat in je voedingspatroon te krijgen, wat toch wel belangrijk is als je wil afslanken en je gewicht wil behouden. Maar daar onderschatten velen de kracht van organisatie en mindset. Geen enkele berg is te hoog als de wil om er te geraken groot genoeg is.

En zo is R. dan ook met volle overgave gestart. Weliswaar een immense aanpassing qua organisatie en uiteraard onder toezicht van een strenge coach die niet voor 100% maar voor 200% zich wil inzetten om het gewenste resultaat te behalen. En laten we ook niet de hulp van de vriendin vergeten die mee het lekkere eten klaarmaakt. Maar R. was vastberaden, ook al leek het voor hem na de eerste afspraak een moeilijke opdracht.

Echter moet ik eerlijk toegeven is R. één van mijn makkelijkste klanten. Alles mooi georganiseerd en mooi gevolgd zoals het moet. Een voorbeeldige Restarter en uiteraard met de resultaten die er mogen zijn.

R. is nu 3 weken gezond aan het eten, voelt zich energiek, heeft geen honger of zin in snoep, heeft minder last van kwaaltjes en is helemaal omgetoverd tot een voorstander van gezond en lekker eten. Ik zal zijn zinnetje niet meer vergeten " Ik wist niet dat gezond eten zo lekker en gevarieerd kon zijn". En dit reeds na 3 weken....ongelofelijk!!!

Ik wil jullie dan ook zijn resultaat niet onthouden en ik hoop hiermee ook andere mensen te motiveren om stappen te durven zetten naar een gezonde levensstijl en gewicht.

Op exact 3 weken tijd:

- 11,9 kg vetvermindering

+ 1,4 kg spieren

- 16% buikvetten

+ immens veel energie

Ik hou jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Dit is waarvoor wij, Restartcoaches, het doen. Mensen helpen naar een gezonder en blijvend resultaat. Met gezonde voeding, Restartcoaching en organisatie kan je alles aan!

Zoek je Restartcoach in je buurt of online via onderstaande link.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK