Return to site

Goede voornemens zijn niet alleen voor in januari!

Zo gaat dat steeds eind december. Dan denken we aan onze goede voornemens voor het aankomende nieuwe jaar. En op 31 december is het dan zover. Tijdens het feestvieren en nieuwjaar wensen spreken we ze ook uit. Maar laat ons eerlijk zijn...Wie past ze ook daadwerkelijk toe???

Laten we die traditie gewoon overboord gooien zoals Ann deed en gewoon doen wat nodig is, wanneer het nodig is. Want dat gebeurt veel te weinig. Uitvluchten zoeken om niet te moeten starten terwijl je goed genoeg weet en voelt dat het nodig is. Wat de meeste mensen niet beseffen is dat er niets gaat boven het energiek gevoel van een gezond lichaam en het mooie gestroomlijnde uitzicht is dan toch maar mooi meegenomen... niet?

Graag deel ik met jullie het prachtige verhaal en voor&na van An Vanden Broeck. Een voorbeeld voor velen en nu haar eigen coach. Zij volgde Restart perfect en heeft daardoor een mooie balans kunnen vinden tussen genieten en gezond leven.

" Een nieuw jaar dat van start gaat met goede voornemens! En daar zit ongetwijfeld diëten en meer bewegen en meer sporten en minder sporten en … nog een duizend andere meer dit en minder dat bij.

Zelf doe ik er niet aan mee.

Mijn goede voornemens zijn 6 maanden geleden gestart, met RESTART.

De naam zegt het toch zelf, herbeginnen en deze keer op een gezonde en bewuste manier. Gedaan met uithongeren en afwegen en minder dit en meer dat. Bewust eten, luisteren naar mijn lichaam want dat lichaam heb ik de laatste jaren echt verwaarloosd ( en ik heb toch maar 1 lichaam!).

Mijn gewicht was als een jojo en hoe lager dat gewicht hoe slechter ik mij voelde! Bizar toch… Mijn darmen lagen continu in de knoop.

Op 31 mei 2017 ben ik met een klein hartje bij Marleen binnen gestapt. Ik had gehoord dat het een taaie tante was, eentje die er geen doekjes omwind.

Kon ik dat wel aan? Want volgens velen ben ik een sterke madame maar vanbinnen ben ik een bange muis!

Tja die dag werden de puntjes op de i gezet, heel confronterend. Niet dat het een catastrofe was maar ik was mezelf aan het vergiftigen met al dat fruit en groenten. Ik dacht dat ik goed bezig was, niet dus. Mijn vat energie werd leger en leger en dat gingen we veranderen.

“Ben je er klaar voor?” vroeg Marleen. Eerlijk gezegd, NEEN, maar het was nu of nooit. Gedaan met jojo-effect op mijn gewicht en gedaan met die darmen die moeilijk deden. Ik hoopte zo dat Marleen mij hiervoor een oplossing kon bieden.

De eerste 3 weken was het ontgiften ( mijn lichaam rust geven), alleen het woord al, een koude rilling liep over mijn rug.

Maar het lukte mij! Mijn familieleden zagen mij opfleuren en zelf voelde ik mij SUPER. Ik at meer dan vroeger en honger heb ik nooit gehad.

Ik kon de wereld weer aan! Sinds die dag is mijn vatje energie weer gevuld geraakt en ik weet nu precies wat ik mag en niet mag. Gedaan met moeilijke darmen, ik glunder dag in dag uit, energie voor 1000.

Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en ja, ik zondig nu maar ik weet wanneer te stoppen en mij terug te houden aan mijn voedingspatroon. Ik heb leren compenseren. Het kost mij totaal geen moeite meer om gezond te eten!

Want daar draait het om bij RESTART!

Ik ben Marleen enorm dankbaar voor de steun en het luisterend oor!

Mijn voor&na spreekt dan ook voor zich."

Twijfel niet aan jezelf en zorg voor je lichaam want je hebt er maar eentje!

Wil je meer info over RESTART, aarzel dan niet voor een vrijblijvend gesprek met een consulente in je buurt. Je kan deze vinden via onderstaande link.

Gezonde Restartgroeten,

Marleen

Body in Style

+32478999005

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK