Return to site

Hoe graag wil je het ?

Hoe graag wil je het?

Hoe graag wil je het??

Een vraag waar ik jullie graag wil laten over nadenken. Ik hoor mensen soms praten over hoe graag ze zich goed willen voelen, ze slanker willen zijn, een andere job willen,..... Maar dit blijft meestal bij loze woorden. Geen actie maar vooral veel excuses!

Maar niet voor Tom....

Ik vertel jullie graag vandaag het verhaal van Tom, een fantastische man die alleen niet zo graag meer in de spiegel keek omwille van het getal op de weegschaal. Tom hield van onregelmatig eten en liefst van al junkfood, frietjes, pizza,....

Tom heeft veel vrienden maar is in wezen een stille, verlegen en toch wel onzeker persoon. Hij zal eerder zichzelf wegcijferen en alles is goed voor hem.  Maar Tom voelt zich niet zo goed in zijn vel. Hij weegt veel te veel en voelt zich daardoor niet zo in zijn nopjes. Op aanraden van zijn beste vriendin zet hij toch de stap om er iets aan te doen. Hij voelt dat het nu moet gaan gebeuren want hij is reeds 30jaar geworden.  Maar zoals zoveel mensen komt zijn onzekerheid uit angsten.  Angsten die je weerhouden om te doen wat je eigenlijk het liefste wil. Angsten houden je tegen om je dromen te verwezenlijken en te gaan voor wat jij graag wil. 

Maar het is genoeg geweest! Tom zet de stap en overwint zijn angst om zijn doel te bereiken. Een doel om zo snel mogelijk gewicht te verliezen en in de spiegel te kunnen kijken met een ongelofelijke fierheid.

Door deze beslissing te nemen en deze stap te zetten, veranderde Tom zijn mindset enorm waardoor ook zijn lichaam heel snel veranderde. Want vergis je niet " Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve ".

Tom begon 29 augustus 2016 met de teller op 125 kg en sinds zaterdag 22 oktober 2016 is de 100 verdwenen. Tom zijn metabolisme draaide als een 40 jarige ( hij is er 30) en nu heeft hij reeds een metabolisme van 23 jaar.

En vergis jullie niet ! Tom kookt zelf en heeft een full time job en een heel sociaal leven. Excuses kent hij niet meer. Full power gaan voor zijn doel en het behalen.

En het moet gezegd worden dat alle pluimen naar Tom gaan !!! Hij en Restart hebben elkaar gevonden en zijn beste maatjes geworden.  De eindmeet komt in zicht en dit puur omdat Tom zijn angsten heeft overwonnen en actie heeft ondernomen. Nog slechts 5 kg te gaan en zijn doel is bereikt. Een heel nieuw leven staat voor de deur en een nieuw doel kan dan weer behaald worden.

Tom je bent een doener en ik hoop dat veel mensen dankzij jouw wilskracht en prachtig verhaal ook in actie schieten om hun doel te behalen. Je bent een inspiratie voor velen!

Geniet vooral van al wat nu rond jou gebeurt en ga er 100% voor.

Marleen, een fiere Restart coach

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK