Return to site

Lees het verhaal van Patsy en durf ook de stap te zetten.

Want je lichaam verdient het!

Ik moet het eerlijk toegeven. Ik ben een super fiere coach. En het maakt me zo gelukkig als ik Patsy haar transformatie zie. Maar alle krediet aan Patsy want zij heeft het super goed gedaan en is er ook voor beloond met meer dan 30 kg minder mentale kilo's. Want zo noem ik ze "mentale kilo's"...

Kilo's die zelfvertrouwen geven, je energieker maken, meer focus en mentale alertheid, ... en vooral een positief zelfbeeld dat bijdraagt tot een beter en leuker leven. En laat ons eerlijk zijn...ons lichaam verdient dit toch ???? Het zorgt voor je, brengt je overal naartoe, laat je al die leuke dingen doen en nog zoveel meer.

Laat deze boodschap voor iedereen heel duidelijk zijn. Ook jij kan dit !!!!

Lees het verhaal van Patsy en neem een voorbeeld en voor je het weet ben je veel mentale kilo's kwijt.

26.02.2018 was het zover. Start van het Restart dieet onder begeleiding van Marleen.

Zoals zovelen heb ik al verschillende diëten geprobeerd. Resultaat was jammer genoeg altijd hetzelfde nl. veel kilo’s kwijt, maar na enkele maanden nog meer kilo’s erbij. Het welgekende jo-jo effect ☹

Na wat online informatie te hebben verzameld over het Restart dieet en informatie te hebben ingewonnen bij Marleen heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om te starten. Ik had immers niets te verliezen, alleen maar kilo’s ☺

De 1e 3 weken (fase 1) waren niet zo eenvoudig. Je voelt echt dat je lichaam moet afkicken van de suikers met hoofdpijn en maagpijn tot gevolg (vooral de 1e dagen). Gedurende 3 weken neem je een energetische ampul die je lichaam terug in balans brengt op gebied van emo-eten, honger en vetverbranding en hier de combinatie met gezonde natuurlijke voeding.

De voeding gedurende deze periode is  beperkter waardoor je toch wel wat discipline moet tonen om vol te houden en je leert hier ook plannen. Maar wat zijn uiteindelijk 3 weken, als ik vandaag het resultaat mag zien.

Na deze 3 weken kan je al wat extra dingen op het menu plaatsen en wordt het alleen maar gemakkelijker. Je leert ook stilletjes aan je lichaam te kennen, zodat je weet wat je kan eten zonder gewichtstoename, en zeker ook wat je niet moet/mag eten.

De zomer was lang en warm, bijgevolg veel sociale activiteiten. Gedurende deze periode heb ik ook geleerd hoe te compenseren. In het weekend iets extra eten, betekent tijdens de week je aan je aan de toegelaten voedingsmiddelen houden. Zo bleven de kilo’s er ook afgaan.

Dit is echt het 1e dieet dat ik volg waarbij het zo gemakkelijk is om je te herpakken na een ‘zwaar’ weekend.

Intussen zijn we dik 6 maanden verder en meer dan 30 kilo lichter.

Wat ben ik blij dat ik de beslissing heb genomen om aan het Restart dieet te beginnen.

Ik ben er zeker van dat je deze manier van eten/leven perfect kan volhouden. Ik heb er alleszins weinig of geen moeite mee.

Ik weet dat ik het allemaal zelf heb gedaan, maar toch dikke merci aan Marleen voor de perfecte begeleiding.

Patsy

Fiere coach

Marleen

www.restartdieet.com

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK