Return to site

Waarom Restarten???

Waarom zou je voor Restart kiezen en niet voor een ander "dieet" ???

Heel simpel...  

Omdat jij en je fantastische lichaam uniek zijn!

Wil je resultaten krijgen die blijvend zijn, dan moet je je eigen weg gaan vinden op een natuurlijke en gezonde manier. Een oplossing dat past bij jouw lichaam, geest en levensstijl. En dat is juist wat we met Restart doen.

Iedereen kan zichzelf wel een aantal weken "forceren" om te diëten maar het is een utopie te geloven dat het dan allemaal in orde is en blijft. En hoe meer we regelmatig gaan crashdiëten, hoe moeilijker het gaat worden om ons ideale gewicht te kunnen behouden. Laat staan wanneer de menopauze aanbreekt en/of we een dagje ouder worden.

We lopen allemaal mee in een veeleisende maatschappij en vergeten regelmatig aan onszelf te denken. We luisteren niet meer naar ons lichaam en negeren bewust en onbewust alle signalen. Met overgewicht, lusteloosheid en weinig energie tot gevolg.

Maar wat als we nu eens persoonlijk gaan kijken naar wat je lichaam kan verdragen, nodig heeft en graag heeft? Wat als je kan ontdekken hoe jouw lichaam optimaal kan functioneren met de juiste voeding en energie. EN....we dit zo gaan opbouwen dat jij toch nog perfect kan genieten van een glaasje, etentje, frietje,...EN je ideale gewicht kan behouden.

HET KAN....dankzij RESTART!

Met Restart ga je op een natuurlijke manier je ideale gewicht kunnen bereiken maar vooral ook leren om het te behouden. Je gaat leren organiseren en je eigen lichaam ontdekken. Welke voeding kan je lichaam verdragen en welke niet? Wat vertraagt je metabolisme?

Gezonde voeding is natuurlijk de basis en dit in combinatie met wekelijkse coaching, medische weegschaal en natuurlijk voedingssupplement dat je lichaam in balans brengt. Dit voedingssupplement verhoogt je vetverbranding, vermindert je emo-eten en zorgt er dus voor dat je de juiste energie krijgt om een mooi resultaat te behalen waar vetvermindering primeert en we spiermassa kunnen behouden. Want hier gaat het bij zoveel diëten fout. Mensen verliezen soms meer spieren dan vet met het welbekende jojo-effect als gevolg. Daar doen wij dus niet aan mee!

Wij volgen alles op. Je metabolische leeftijd, visceraal vet ( gevaarlijke buikvetten),  vocht, spieren en gewone vetten. Dankzij Restart ga je de juiste waarden krijgen en spieren behouden. Je energie niveau gaat zeer snel de hoogte in. Slechte gewoontes verdwijnen als sneeuw voor de zon en goede gewoontes nemen hun plaats in.

Restart past zich aan jouw lichaam aan en jij wordt de expert!

Restart en het is de laatste keer dat je moet afslanken!!!!

Zoek je coach via onze site en "Restart yourself and your health".

Marleen Verschueren

Restartcoach en Restartbezielster.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK